Saltele gonflabile metro

★★★★☆

Nu exista nimic mai perfect decat sa alegi saltele gonflabile metro din confortul canapelei tale. Fara indoiala, acesta este unul dintre avantajele minunate pe care le obtineti cu site-ul nostru. Multumita profesionistilor nostri veti putea gasi cele mai bune recenzii din toata Romania. Ce poate fi mai bun decat atat?

Top 10 vanzari

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul metro

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Saltele gonflabile metro?

Acest fenomen se datoreaza faptului ca fermitatea ar fi precizata de cat de mult se scufunda o persoana in saltele gonflabile metro, in timp ce suportul este masurat prin modul in care mentine alinierea corpului. Pe de alta parte, perceptia de fermitate iti fi precizata de individ in functie de propria greutate.

Topperele cu scopul de saltele sunt fabricate doar cu privire la a spori confortul. Puteti gasi saltele printre spuma in aceleasi varietati ca si in cazul saltelelor dintre spuma (polistiren, spuma cu memorie, latex, gel etc.), precum si printre bumbac, puf ori fibra de puf.

Avantaje: moale cu destinatia de solduri si articulatii. O mai buna reglare a temperaturii decat spuma de memorie. Dezavantaje: de obicei mai scumpe decat spuma cu memorie. Spuma de gel poate fi, de asemenea, incorporata intr-o saltea hibrida pentru a cumpara unele din aceleasi avantaje.

Regina. 80 de centimetri pe 40 de centimetri. Un pat queen ar fi cinci din cele mai exceptionale dimensiuni de pat cu destinatia de cupluri. Aceasta masura standard a saltele gonflabile metro este fara cusur cu scopul de un dormitor de baza ori cu destinatia de oaspeti. Queen size au de multe ori un cost la fel cu cel al complete, in acest fel ca este o investitie excelenta daca gasesti spatiu suplimentar.

Polyfoam, prescurtarea de la spuma poliuretanica, este un material foarte aproape la fel cu spuma cu memorie si, de fapt, este adesea folosit ca unul printre straturile care acopera arcurile unui somier.

Optiuni de spuma, care reduc senzatia de scufundare. Poate fi produsa dintre materiale naturale. Dezavantaje: Se poate simti spongios. Mai scumpe decat foarte multe alte tipuri de spuma. Nu ar fi o optiune cu destinatia de cei cu alergii la latex.

De presiune ca si alte optiuni de spuma, dar, spre deosebire de spuma cu memorie, saltele gonflabile metro din latex se recupereaza mai curand si reduc senzatia de scufundare in latexul este, de asemenea, un material popular hibride.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult