Scaun bertoni

★★★★☆

Daca esti in cautare de scaun bertoni, am gasit pentru tine exact de ce ai nevoie. In plus sunt produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Am facut un top cu cele mai bune 10 scaun bertoni, descopera acuma care sunt. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face acest produs sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Scaun bertoni?

Pe langa inaltime, este necesar sa se ia in considerare si forma si ergonomia spatarului. De aceea, este de baza sa le incercati, deoarece modul in care este sustinut spatele este foarte personal cu privire la orice persoana. In general, insa, un scaun bertoni bun ar trebui sa aiba un spatar care sa sustina bine rinichii.

Spatarul: reglati inclinarea si inaltimea spatarului in acest mod incat acestuia sa va sustina corect soldurile si sa se adapteze perfect la curba lombara. De asemenea, ar fi important ca cea mai scurta parte a spatelui sa fie in contact cu scaunul.

Sistem de reglare cu crestaturi care permite pozitionarea spatarului scaunului la inaltimea dorita. Microfibra: descoperita in anii '80, este o fibra textila artificiala sau sintetica (poliester, acrilica...). Usor de intretinut si ultrarezistent, isi pastreaza aspectul cu scopul de o timpul lunga de timp.

Standardul de rezistenta la foc: cu scopul de scaun bertoni de birou, rezistenta la foc se bazeaza pe doi standarde europene: in 1021.1: rezistent la surse de foc de tigari. En 1021.2: rezistent la surse de foc cu chibrituri. Standardul de ignifugare

Asezare corecta: un scaun de birou de zidi putere ar fi o conditie prealabila cu scopul de confortul dumneavoastra. Dar nu ar fi suficient: trebuie sa adoptati o pozitie geniala de sedere si sa mentineti o pozitie geniala si confortabila. Cum sa va pozitionati spatele, picioarele, bratele?

In trecut, singurul pericol de incendiu care trebuia luat in considerare in birouri era reprezentat de tigari. Datorita legilor actuale impotriva fumatului, acest risc nu mai este prezent in majoritatea birourilor. Dar, in unele cazuri, riscul de incendiu dintre motivul fumatului ii nevoie sa fie luat in considerare, cum ar fi in cladirile private in care fumatul ar fi permis.

Cea mai frecventa forma ar fi cea cu 5 picioare care pornesc de pe orisicare capat al scaun bertoni De asemenea, foarte tipica este forma de picior de sanie, in care orisicare din cele cateva picioare formeaza o singura structura intre fata pana la spatar.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult