Scaune second hand

★★★★☆

Nu exista nimic mai perfect decat sa alegi scaune second hand din confortul canapelei tale. Fara indoiala, acesta este unul dintre avantajele minunate pe care le obtineti cu site-ul nostru. Multumita profesionistilor nostri veti putea gasi cele mai bune recenzii din toata Romania. Ce poate fi mai bun decat atat?

Top 10 vanzari

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul second hand

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Scaune second hand?

Cele mai multe intre scaune second hand noastre cu rotile sunt certificate in conformitate cu standardul iso 14 001 (fabricarea in conformitate cu standardele de mediu) si standardul iso 9001 (livrari si producatori in conformitate cu standardele internationale de calitate), cu exceptia cu rotile alizee, strong, scotty, gipsy, circus, spring si seattle. Standardele ISO 9001 si 14001.

Sistem de reglare cu crestaturi care permite pozitionarea spatarului scaunului la inaltimea dorita. Microfibra: descoperita in anii '80, ar fi o fibra textila artificiala ori sintetica (poliester, acrilica...). Usor de intretinut si ultrarezistent, isi pastreaza aspectul cu destinatia de o vremea lunga de timp.

Dimensiuni, durabilitate, rigiditate a picioarelor. Cerintele se bazeaza pe o utilizare timp de sase ore, cinci ore pe saptamana, a unui scaun echipat cu rotile autofrecante pentru o persoana cu o marime de pana la 110 kg. Standardele ISO 9001 si 14001.

Standardul gs. Eticheta germana care garanteaza ca scaune second hand de birou este in conformitate cu standardele europene printre standardul 1335 1-2-GS. Standardul nf en 133Standard european in general privind cerintele de incredintare de birou.

Mecanismul de autoreglare sincronizata: mecanismul de autoreglare sincronizata ar fi cel mai ergonomic. Spatarul si scaunul se inclina automat in calitate de masa atomica utilizatorului. Aceasta functie poate fi dezactivata. Perfect cu privire la toate activitatile la un post de lucru in fata unui ecran.

Bratele: antebratele ii nevoie sa fie pozitionate orizontal si paralel cu suprafata biroului. Coatele este necesar sa fie apropiate de corp, in unghi drept. Incheieturile trebuie sa fie in linie dreapta cu antebratele.

Inaltimea: stati in fata scaune second hand dumneavoastra. Punctul cel mai inalt al trebuie sa fie chiar sub genunchi. Sfaturi de intretinere: cu scopul de a profita la maximum dvs. pentru o epoca lunga de timp, iti recomandam: la oricare opt luni, aspirati tapiteria.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult